Wiens zuurstofmasker doe je dan als eerste op? 

…..

Juist, die van jou!

We weten het allemaal: als we goed voor onszelf zorgen zijn we over het algemeen een sterkere ouder die innerlijk in balans is. Maar in de praktijk is het toch lastig. Want er is tijdgebrek. Of de kinderen zijn nog zo klein en vragen alle aandacht. Of je weet gewoon niet meer zo goed hoe je dat nou doet, zelfzorg.

Wat als voor jezelf zorgen in het ouderschap zo moeilijk is omdat er blokkades op zitten? Beperkende overtuigingen en negatieve gedachten? Heeft iemand jou als kind verteld dat het belangrijk is om van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen? Zelfzorg is minstens zo belangrijk als elke dag je tanden poetsen, maar als ouders het niet voorleven, hoe leert je het dan als kind?

Iets in jou vertelt je dat je eerst voor de ander moet zorgen. Dat jij minder belangrijk bent. Terwijl je weet dat wanneer jouw mandje gevuld is, je een leukere ouder bent. 

Wat als je de energie kunt ZIJN van Zelfzorg? Hoe zou dat voelen?
Hoe zou het zijn als voor jezelf zorgen onderdeel wordt van jouw dagelijkse bezigheden?

Wat kan jij vandaag doen om meer en beter voor jezelf te zorgen? Ik hoor graag je reactie op deze blog. 

En wil je zelfzorg direct makkelijker maken? Bestel de EnergyCall Zelfzorg in het Ouderschap

In de EnergyCall hoef je alleen maar te ontvangen… Je kunt de call heerlijk onderuit gezakt op de bank beluisteren.. je hoeft niks te doen… maar er gebeurt heel veel in de energie!

Bijdrage: 10 euro
Meld je hier aan: https://hetnieuwekind.nl/product/energycall-zelfzorg/