Oudercoaching

je kind kijkt het geluk bij je af

Oudercoachsaskia markestein kindertolk oudercoach

 

Mijn naam is Saskia Markestein, Kindertolk en Oudercoach met jarenlange ervaring in het begeleiden van ouders die worstelen met kinder- en opvoedproblemen. Wanneer er iets aan de hand is met kinderen, kijken we vaak direct naar het kind zelf. Mijn visie is dat wanneer kinderen lastig gedrag vertonen, er ook in de omgeving gezocht mag worden naar de mogelijke oorzaak. Kinderen hebben een eigen manier om hun ouders te laten weten dat er iets aan de hand is.

 Mijn werkwijze

Ik gebruik verschillende methodes en tools en ik werk intuïtief en cliëntgericht. Ik speel in op jouw persoonlijke situatie en jouw unieke hulpvraag. Soms is dat een probleem in de omgang met je kind, of een gedragsprobleem van je kind. Of we kijken waarom jij niet lekker in je vel zit en niet kan genieten van je kinderen. Ik bied verschillende diensten aan, wat betekent dat er altijd iets voor je bij zit. 

Hieronder vindt je de mogelijkheden van oudercoaching vanuit mijn visie als Kindertolk. Voor overige diensten, zoals Access Bars Behandelingen, verwijs ik je naar de pagina DIENSTEN EN TARIEVEN.

Oudercoaching via Skype

Je weet het even niet meer en wil snel inzicht in een lastige situatie met je kind. Dat kan via Skype of Whatsapp video call. Ik kom snel tot de kern en laat je zien wat je kind spiegelt.

Duur: 30 minuten
Tarief: 40 euro

Oudercoaching in de praktijk

Je wil inzicht in het uitdagende gedrag van je kind en bent nieuwsgierig naar de spiegel van je kind(eren). Je loopt ergens mee rond en wil daar verheldering over ontvangen. Of je bent cliënt en je komt voor een terugkomconsult.

Duur: 60 minuten
Tarief: 80 euro

Spiegelboodschap Consult

Uniek bij Het Nieuwe Kind: het Spiegelboodschap Consult. In een lang consult van 90 minuten vertaal ik voor jou de spiegelboodschap van jouw kind. Je krijgt de online cursus bewust opvoeden (twv 47 euro erbij)

Duur: 90 minuten
Tarief: 120 euro

Dankjewel voor je hulp om weer blij te zijn met mijzelf en weer happy te zijn! Dank voor de inzichten! Het heeft mij zoveel goeds gedaan, en mijn gezin. Ik kan een ieder de Body Mind Release therapie aanraden in combinatie met het spiegelen van het kind! Jennifer

Saskia heeft me enorm geholpen met mijn middelste zoon. Door mijn gedachten en gedrag te spiegelen, door mij aan te moedigen authentiek te zijn in mijn leven en ook in mijn opvoeding. Lieuwe voelt zich meer gezien en blijft een prachtige uitdaging voor mij als moeder. De coaching van Saskia heeft mij geholpen authentieker te zijn als moeder en dat wordt gespiegeld door alledrie mijn kinderen. Beatrijs

Delen is lief!