Oudercoaching

kindertolk & Body Mind Release
 

saskia markestein kindertolk oudercoach

Oudercoach

Mijn naam is Saskia Markestein, Kindertolk en Oudercoach met jarenlange ervaring in het begeleiden van ouders die worstelen met kinder- en opvoedproblemen. Wanneer er iets aan de hand is met kinderen, kijken we vaak direct naar het kind zelf. Mijn visie is dat wanneer kinderen lastig gedrag vertonen, er ook in de omgeving gezocht mag worden naar de mogelijke oorzaak. Kinderen hebben een eigen manier om hun ouders te laten weten dat er iets aan de hand is.

Kinderen houden ouders een spiegel voor. Saskia helpt je als Kindertolk zeer professioneel in deze spiegel te kijken. Zij geeft je echte oplossingen om gericht met jezelf aan de slag te gaan. Het resultaat is bijzonder te noemen! Hans de Waard, ontwikkelaar van de Body Mind Release methode.

Een uniek traject voor ouders: Body Mind Release & PresentChild
Hoe je over jezelf denkt en hoe je je van binnen voelt, bepaalt hoe je in het leven staat. Zo neem je jouw ballast uit je eigen jeugd mee in de omgang met jouw kinderen. Vaak is wat je hebt overgenomen niet wie je werkelijk bent.
Je kinderen, hoe vreemd ook, voelen dit aan en laten dit zien middels (lastig) gedrag.

Jij bent uniek en je mag leven volgens die unieke blauwprint.

Het Body Mind Release Traject brengt je naar wie je werkelijk bent. En dat brengt rust en balans in je gezin.
Immers, als jij lekker in je vel zit ben je een voorbeeld voor je omgeving!
In een traject van 6 weken (6 sessies) help ik jou gericht je blokkades los te laten en positieve gevoelens terug te halen. Je ontvangt tijdens het traject ook de spiegelboodschap van je kind(eren).

De sessies vinden plaats bij Bewustzijncentrum Bala in Huizen of via Skype. We zien elkaar 1x per week voor een sessie van 1 uur. De eerste sessie duurt ongeveer 75 minuten.

– Wil je meer rust en ontspanning in je gezin?
– Loop je tegen kinder- of opvoedproblemen aan?
– Wil je met jezelf aan de slag uit liefde voor je kind?
– Wil je zijn wie je werkelijk bent?

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Stuur een e-mail naar saskia@hetnieuwekind.nl of bel/whatsapp naar 06-11128068.

Saskia Markestein
Oudercoach & Kindertolk
Body Mind Release therapeut
Teacher Bewust Ouderschap  

Dankjewel voor je hulp om weer blij te zijn met mijzelf en weer happy te zijn! Dank voor de inzichten! Het heeft mij zoveel goeds gedaan, en mijn gezin. Ik kan een ieder de Body Mind Release therapie aanraden in combinatie met het spiegelen van het kind! Jennifer

Saskia heeft me enorm geholpen met mijn middelste zoon. Door mijn gedachten en gedrag te spiegelen, door mij aan te moedigen authentiek te zijn in mijn leven en ook in mijn opvoeding. Lieuwe voelt zich meer gezien en blijft een prachtige uitdaging voor mij als moeder. De coaching van Saskia heeft mij geholpen authentieker te zijn als moeder en dat wordt gespiegeld door alledrie mijn kinderen. Beatrijs