Oudercoaching

je kind kijkt het geluk bij je af

Oudercoachsaskia markestein kindertolk oudercoach

Mijn naam is Saskia Markestein, Kindertolk en Oudercoach met jarenlange ervaring in het begeleiden van ouders die worstelen met kinder- en opvoedproblemen. Wanneer er iets aan de hand is met kinderen, kijken we vaak direct naar het kind zelf. Mijn visie is dat wanneer kinderen lastig gedrag vertonen, er ook in de omgeving gezocht mag worden naar de mogelijke oorzaak. Kinderen hebben een eigen manier om hun ouders te laten weten dat er iets aan de hand is.

Mijn werkwijze

Ik gebruik verschillende methodes en tools en ik werk intuïtief en cliëntgericht. Ik speel in op jouw persoonlijke situatie en jouw unieke hulpvraag. Soms is dat een probleem in de omgang met je kind, of een gedragsprobleem van je kind. Of we kijken waarom jij niet lekker in je vel zit en niet kan genieten van je kinderen. Ik bied verschillende diensten aan, wat betekent dat er altijd iets voor je bij zit.

Hieronder vindt je de mogelijkheden van oudercoaching en kindercoaching vanuit mijn visie als Kindertolk. Voor overige diensten, zoals Access Bars Behandelingen, verwijs ik je naar de pagina DIENSTEN EN TARIEVEN.

Vanuit de Academie voor Bewust Ouderschap worden er regelmatig bijeenkomsten – zoals het BewustOuderschapCafè – georganiseerd bij Bewustzijnscentrum Bala in Huizen.

Oudercoaching

Je wil inzicht in het uitdagende gedrag van je kind en je bent op zoek naar meer rust en balans in huis. Je loopt ergens mee rond met jezelf of met je kind en wil daar verheldering over ontvangen. 
In de praktijk of via Skype

Duur: 60 minuten
Tarief: 80 euro

Oudercoaching - traject

Als ouder mag je goed voor jezelf zorgen. Jij bent belangrijk, want dát wil je ook voorleven richting je kinderen. Het kan zijn dat jouw emotionele wond een stempel drukt op de rust en balans in jouw gezin. Voel je dat jij iets te helen hebt uit liefde voor jezelf én je kind? In dit traject werk ik met verschillende tools zoals Access Bars (energiewerk), lichaamswerk, ademhalingstechnieken, mindfullness en bewustwordingstechnieken.

Duur: 6 à 7 sessies van 60/75 minuten
Tarief: 80 euro per sessie

Spiegelboodschap Consult

Uniek bij Het Nieuwe Kind: het Spiegelboodschap Consult. In dit consult vertaal ik voor jou de spiegelboodschap van jouw kind. Ook ontvang je tips en handvatten op maat voor jouw situatie. 
Je ontvangt tevens toegang tot de online cursus bewust opvoeden.

Duur: 90 minuten
Tarief: 120 euro

Dankjewel voor je hulp om weer blij te zijn met mijzelf en weer happy te zijn! Dank voor de inzichten! Het heeft mij zoveel goeds gedaan, en mijn gezin. Ik kan het iedereen aanraden!

Jennifer

Saskia heeft me enorm geholpen met mijn middelste zoon. Door mijn gedachten en gedrag te spiegelen, door mij aan te moedigen authentiek te zijn in mijn leven en ook in mijn opvoeding. Lieuwe voelt zich meer gezien en blijft een prachtige uitdaging voor mij als moeder. De coaching van Saskia heeft mij geholpen authentieker te zijn als moeder en dat wordt gespiegeld door alledrie mijn kinderen. Beatrijs