Je kind als spiegel

WAT WIL JOUW KIND JE VERTELLEN?

Onze maatschappij is erop gericht om te winnen, om snel te zijn, flexibel te zijn, je aan te passen.
Steeds meer gedragsproblemen bij kinderen hebben te maken met het lichaam: agressiviteit, ADHD, driftigheid, vermoeidheid, overprikkeling, slechte concentratie. Door altijd maar druk te (moeten) zijn en niet genoeg in contact te zijn met je gevoel en je lijf, raak je van slag.

Wanneer ouders druk zijn en niet lekker in hun vel zitten, kunnen kinderen dit spiegelen door lastig gedrag te vertonen.

Ze kunnen onbewust onze stress, onrust, spanning, boosheid, angsten, onzekerheden en gevoelens oppikken.

Kijk maar eens hoe jouw kinderen zich gedragen wanneer jij moe bent of door een lastige periode gaat.
Hoogsensitieve kinderen (HSP) zijn hier extra gevoelig voor.

Ouders kunnen zich bewust worden van deze energetische wisselwerking tussen ouder en kind en gericht met zichzelf aan de slag gaan om hun emotionele ballast los te laten en positiviteit en rust weer terug te halen in het gezin.

Kinderen weten intuïtief dat wij ze kunnen helpen en hun lastige gedrag is vaak een roep om hulp.

Het Nieuwe Kind – coaching en bewustwording voor ouders

Effectief gebleken bij:

. huilbaby’s
. driftigheid, boosheid bij kinderen
. agressiviteit
. onzekerheid, faalangst
. piekeren, angsten
. bedplassen, onzindelijkheid
. slecht slapen
. slecht eten
. hechtingsstoornissen


Unieke werkwijze, zeer positieve resultaten

Kinderen hebben een natuurlijk leider nodig: een ouder die zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkeld heeft en bij kan dragen aan de ontwikkeling van het kind. Door de vele ballen die ouders omhoog moeten houden, zijn ouders zelf vaak moe en gespannen. In mijn praktijk zie ik welk effect dit heeft op kinderen.

Door aan jezelf te werken en te ontdoen van jouw ballast, krijg je snel innerlijke rust, hernieuwde energie en voel je je meer in balans. Doordat jij weer lekker in je vel zit, houd je veel meer energie over voor het ouderschap.

Bij mijn cliënten zie ik dat de verbinding met hun kinderen verbetert, de rust in huis weer terugkeert en verschillende gedragsproblemen van hun kinderen verminderen of zelfs verdwijnen.

Delen is lief!