Je kind als spiegel

WAT WIL JOUW KIND JE VERTELLEN?

Onze maatschappij is erop gericht om te winnen, om snel te zijn, flexibel te zijn, je aan te passen.
Steeds meer gedragsproblemen bij kinderen hebben te maken met het lichaam: agressiviteit, ADHD, driftigheid, vermoeidheid, slechte concentratie. Door altijd maar druk te (moeten) zijn en niet genoeg in contact te zijn met je gevoel en je lijf, raak je van slag.

Wanneer ouders druk zijn en niet lekker in hun vel zitten, kunnen kinderen dit spiegelen door lastig gedrag te vertonen.

Ze kunnen onbewust onze stress, onrust, spanning, boosheid, angsten, onzekerheden en gevoelens oppikken.

Kijk maar eens hoe jouw kinderen zich gedragen wanneer jij moe bent of door een lastige periode gaat.
Hoogsensitieve kinderen (HSP) zijn hier extra gevoelig voor.

Ouders kunnen zich bewust worden van deze energetische wisselwerking tussen ouder en kind en gericht met zichzelf aan de slag gaan om hun emotionele ballast los te laten en positiviteit en rust weer terug te halen in het gezin.

Kinderen weten intuïtief dat wij ze kunnen helpen en hun lastige gedrag is vaak een roep om hulp.

Het Nieuwe Kind – individueel traject voor ouders

Effectief gebleken bij:

. huilbaby’s
. driftigheid, boosheid bij kinderen
. agressiviteit
. onzekerheid, faalangst
. piekeren, angsten
. bedplassen, onzindelijkheid
. slecht slapen
. slecht eten
. hechtingsstoornissen

Een uniek traject, zeer positieve resultaten

Het individuele traject voor ouders van Het Nieuwe Kind is een unieke combinatie van de PresentChild methode en Body Mind Release therapie.
De spiegelboodschap van je kind laat je zien wat jouw kind je wil vertellen. In de meeste gevallen is dit een uitnodiging om jezelf te ontwikkelen als persoon. Met ont-wikkeling bedoel ik hier het ontdoen van verschillende lagen van conditioneringen en het loslaten van emotionele blokkades. 

Kinderen hebben een natuurlijk leider nodig, een ouder die zelfvertrouwen heeft en bij kan dragen aan de ontwikkeling van het kind.

Met Body Mind Release leer je gericht en zelfstandig jouw innerlijke blokkades (beperkende gevoelens en overtuigingen) los te laten. Door jezelf te ontdoen van jouw ballast, krijg je snel innerlijke rust, hernieuwde energie en voel je je meer in balans.
Doordat jij weer lekker in je vel zit, houd je veel meer energie over voor het ouderschap.

Bij mijn cliënten zie ik dat de verbinding met hun kinderen verbetert, de rust in huis weer terugkeert en verschillende gedragsproblemen van hun kinderen verminderen of zelfs verdwijnen.