Spiegelboodschap

Wat wil jouw kind je vertellen?

Spiegelboodschap Consult

Waar kan je een Spiegelboodschap Consult voor inzetten?

  • Vragen over het voor jou onbegrijpelijke en lastige gedrag van je kinderen.
  • Vragen over (bewuste) opvoeding
  • Coaching op zelfliefde, eigenwaarde en grenzen stellen – heel belangrijk voor jou om ontspannen te kunnen opvoeden.
  • Vragen over je kinderen in specifieke situaties op school, in de familie of thuis
  • Inzichten in de spiegel die jouw kind je voorhoudt en wat jij kan doen om je kind te helpen
  • Inzicht krijgen in jouw patronen en beperkende overtuigingen als ouder

Ik wist wel dat onze kinderen ons steeds weer een spiegel voorhouden maar dankzij deze spiegelboodschap wordt het makkelijker om ook daadwerkelijk naar die wonderlijke boodschappen te luisteren en ernaar te handelen.
Het is echt een mooi afgerond geheel waar je dus ook heel concreet mee aan de slag kunt.

Ik vind daarnaast Saskia een zeer intuïtieve, wijze, warme, fijngevoelige, energieke en liefdevolle coach die je echt verder kan helpen ook als je het zelf al heel goed voor elkaar hebt.

Laura

Het had voor mij voornamelijk te maken met de opvoeding van mijn zoontje, maar de boodschap die ik kreeg was vooral heel waardevol voor mezelf!
Heel bijzonder om zo een rake spiegelboodschap te ontvangen van iemand die ik niet ken. Het heeft me veel inzicht gegeven in hoe ik als moeder in het leven sta en wat belangrijk voor me is. En ook hoe het doorwerkt op je kinderen als je hier niet helemaal voor gaat.

Bedankt Saskia, voor jouw mooie woorden! Tijd voor actie!

Geraldine

Ik wilde een handvat hebben, iets waarmee ik direct aan de slag kon. In het kort heb ik de situatie verteld en Saskia stelde precies de juiste vragen waardoor we al heel snel tot de kern kwamen.

Ik werd geraakt doordat ik in de spiegel wilde kijken die zij in liefde aan mij gaf. Of beter gezegd, die mijn zoon aan mij geeft.

Saskia zorgde ervoor dat ik mezelf daarin kon zien. Je mag mooi werk doen Saskia en ik ga je dan ook zeker blijven volgen.

Bernadet

Praktische informatie 

Jouw investering in een Spiegelboodschap Consult is € 120,- voor ca. 90 minuten. Dit consult geef ik in mijn praktijk in Huizen of indien gewenst via Skype/WhatsApp Video.

Je beantwoordt voorafgaand aan het consult een vragenlijst zodat ik inzicht heb in de huidige situatie met je kind en me kan voorbereiden en vooral afstemmen. De vertaling van het gedrag van je kind en de boodschap die jouw kind je wil vertellen krijg je tijdens dit consult.

Ik doe altijd een follow-up via mail of per telefoon na een aantal weken, om te kijken hoe het gaat en of ik je nog ergens mee kan helpen. Het is voor jou fijn om te weten dat ik nog even met je meeloop.

Door op de knop te klikken kom je in een beveiligde betaalomgeving. Je betaalt het consult vooraf.

Heb je nog vragen, stuur een email naar saskia@hetnieuwekind.nl of Bel/Whatsapp naar 06-11128068