De
volmaakte
ouder

Vijf inzichten voor bewust ouderschap

De volmaakte ouder is een inspirerend boek voor ouders die bewust willen omgaan met hun kind. Kinderen opvoeden vanuit strakke regels, straffen en belonen is niet meer van deze tijd. Kinderen laat je bloeien door je niet teveel met hun pad te bemoeien en tegelijkertijd de rol van natuurlijk leider op je te nemen.

Dit boek helpt je om de weg van bewuste ouder in te slaan en te ontdekken hoe je de verbinding met je kind kan bekrachtigen door jezelf te ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om de weg naar binnen te bewandelen: een weg van bewustwording, zelfinzicht, loslaten en groei.

De vijf inzichten voor bewust ouderschap helpen je deze weg te bewandelen.

Spreek zuiver en vanuit innerlijke kracht
– Heb jezelf lief
– Vat gedrag en emoties van kinderen niet persoonlijk op
– Tem de ware aard van kinderen niet
– Wees een natuurlijk leider

‘Kinderen hoeven niet opgevoed te worden tot prachtige mensen, omdat ze dat al zijn.’

“Wauw, wat een prachtige, inspirerende en duidelijke boodschap wordt hier neergezet. Niet alleen voor ouders maar voor iedere relatie. 

Stap voor stap integreer ik de inzichten in de dynamiek van mijn gezin. Soms lukt het wel, soms niet meteen. Wanneer ik in mijn patronen terugval, vind ik steun en rust in de woorden van Saskia. Dan recht ik mijn hoofd en probeer met een frisse kijk nogmaals het beste uit elkaar en ons gezin te halen. 

Wanneer je weet dat opvoeden anders kan, maar niet weet hoe, is dit hét boek. Met alleen lezen kom je er niet, dit is doen, herhalen en doorzetten voor een positieve flow binnen het gezin.”

Melanie Wientjes | Holistisch bewegings- en ademcoach

De volmaakte ouder wordt verwacht eind november / begin december 2021.

Lieve mama, lieve papa,

Dankjewel voor jouw oprechte lach
Zo leer ik dat ik mag genieten van het leven

Dankjewel voor jouw intense verdriet
Zo leer ik dat tegenslagen en verlies bestaan

Dankjewel voor jouw verankerde zelfvertrouwen
Zo leer ik de kracht in mezelf ontdekken

Dankjewel voor jouw onvoorwaardelijke liefde
Zo leer ik dat ik oké ben zoals ik ben

Dankjewel voor jouw innerlijke rust
Zo leer ik de stilte in mezelf vinden

Wat jij me aanreikt in stilte,
zegt meer dan duizend woorden

De volmaakte ouder
Vijf inzichten voor bewust ouderschap

 

 Bestel nu jouw exemplaar van De volmaakte ouder in de voorverkoop.

De verwachting voor publicatie is eind november/begin december 2021. De verzending van het boek gaat op volgorde van de datum van bestelling. Je zal per mail op de hoogte gehouden worden van jouw bestelling.