Contact

Wil je meer informatie ontvangen, een gratis kennismakingsgesprek inplannen, of een consult boeken?

Email: saskia@hetnieuwekind.nl
Tel: 06-11128068 (Bellen of Whatsapp)

Praktijk Het Nieuwe Kind
Bewustzijnscentrum Bala
Trompstraat 1, Huizen (NH)

 

Lieve Saskia,

je hebt me door je verhaal en spiegel over en van mijn dochter’s gedrag laten zien dat er als ik ruimte, keuzes en tijd voor mezelf maak dat er in huis ook meer rust komt.
Mijn dochter haar eczeem-klachten zijn ook een stuk minder.

Heel erg bedankt voor je hulp. Er zit vanaf dag één nu nog steeds hele goeie beweging in ons.

Marjolein

Over Saskia Markestein

Saskia is gecertificeerd Kindertolk volgens de PresentChild methode van Janita Venema en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de spiegel van kinderen en bewust ouderschap. Ze heeft al vele ouders geholpen in hun kracht te gaan staan en positiviteit in gezinnen terug te halen. Ze is moeder van twee zoons (9 en 12).
Saskia is tevens Body Mind Release therapeute. De Body Mind Release methode van Hans de Waard helpt mensen gericht de innerlijke oorzaak van hun fysieke, emotionele en mentale klachten zelfstandig aan te pakken.

Saskia: “Mensen vragen mij vaak waarom ik niet met kinderen werk, omdat mijn hart zo uitgaat naar kinderen. Ik ben van mening dat er in de meeste gevallen niks mis is met kinderen. Ik geloof dat de toenemende gedragsproblemen bij kinderen vaak te maken hebben met volwassenen die niet (meer) in hun kracht staan.
Ook is het verouderde schoolsysteem voor kinderen van deze tijd niet passend en respecteert het niet de natuurlijke behoefte van kinderen. Als je alleen het kind behandelt zonder iets in zijn omgeving te veranderen ben je in veel gevallen snel terug bij af.
Het gezin (maar ook school) is een energiesysteem en het is mijn gave om de stoorzender op te sporen en daar met ouders mee aan de slag te gaan. Het kind blijft hiermee onbelast en kan gewoon kind zijn.”

Ik heb Saskia al in de Training tot Kindertolk ervaren als een zeer betrokken en getalenteerde vrouw.
Zij maakt als Kindertolk prachtige vertalingen en is in haar afstemming heel liefdevol neutraal.

Een prachtige vrouw om de boodschap van je kind van te horen en om door gecoacht te worden.

Yvonne Kool, Trainer PresentChild