Sissy vertelt over haar coachingstraject bij Het Nieuwe Kind:

Na lang wikken en wegen, meelezen op Facebook, besloten de stap te wagen om naar Saskia te gaan.

Niet omdat mijn kinderen lastig zijn of zich niet kunnen gedragen maar omdat ik zo bewust ben van het feit dat ik degene ben die dat veroorzaakte.

Maar ook zelf niet meer verder kwam. Ik was teveel bezig met vergelijken met andere moeders en proberen om alles op te lossen en perfect te maken. Want pas als alles perfect is, is het goed genoeg toch?!

Saskia bevestigde wat ik diep van binnen al wist. Dat ik ook goed ben zoals ik ben en dat mijn kinderen goed zijn zoals ze zijn. Wij zijn oké! Ook met onze strubbelingen, geschreeuw, gehuil, gelach, gestoei en met name houden we heel veel van elkaar. Wij zijn een team!

Saskia bracht mij weer terug naar mezelf en liet mij weer vertrouwen op mijn gevoel. Tijdens het traject werd ik sterker, mede door de verbondenheid die ik met Saskia voelde en dat er nergens een oordeel aan verbonden werd.

Alles was goed.

Echter een paar weken daarna voelde ik me weer wat slechter, maar anders. Ik was aan het opruimen, ik met mijn geweldige talent om pijn en verdriet te omzeilen, kon niet anders dan er doorheen gaan. Had dus toch niet alles opgeruimd, maar wel veel losgemaakt.

Door wat Saskia mij meegegeven en gebracht heeft kon ik dit aan en ga er doorheen. En niet alleen voor mezelf, maar ook om mijn geweldige gevoelige kinderen te leren dat emoties en gevoelens oké zijn, ook al zijn ze heftig, en ze de vaardigheden mee te geven om er mee te dealen.

Het is geen strijd, maar een reis. Desondanks blijven de “blauwe” plekken vanuit het verleden bestaan en word er weleens opgedrukt. Maar door ook dit oké te vinden, geeft mij veel meer energie en kracht om er mee om te gaan.

Dit heeft een positieve invloed op mijzelf en mij als moeder.

~ Sissy

Sissy volgde bij mij het coachingstraject (6 sessies) inclusief energetische behandelingen.