Online Cursus Bewust Opvoeden

opvoeden zonder strijd
 

Online Cursus Bewust Opvoeden
TIJDELIJK slechts 32 euro! (normaal 64)

Ben je toe aan rust en positiviteit in huis?
Wil je je kinderen beter leren begrijpen?
Zou je graag zien dat “lastig” gedrag van je kinderen verdwijnt?
Wil je dat je kind beter naar je luistert? 

De opvoeding van je kinderen is geen trucje wat je mag leren,
maar een pad van zelfontwikkeling voor jou en je kind.

De online cursus leert je begrijpen waar het (moeilijke) gedrag van je kind vandaan komt. Je leert begrijpen waarom jij doet zoals je doet. Je leert effectief communiceren met je kinderen. Je leert dat kinderen eerder naar je zullen luisteren wanneer jij meent wat je zegt. 

Na deze online cursus kijk je met andere ogen naar je kind en heb je een hele waardevolle sleutel in handen voor de opvoeding van je kinderen. Geen STANDAARD opvoedmethode, maar iets veel duurzamers waar je je hele leven plezier van hebt.

Schrijf je nu in voor de Online Cursus Bewust Opvoeden en start direct!

De online cursus is ontwikkeld door Kindertolk, Oudercoach en gezinstherapeut Saskia Markestein. Ze heeft haar jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen naar meer rust en balans in huis, verwerkt in deze praktische en inspirerende online cursus.  Wat de cursus UNIEK maakt is indien gewenst de persoonlijke begeleiding bij de oefeningen. 

“WAUW! Deze online cursus is geweldig! Iedere ouder zou dit moeten WILLEN. Niet alleen onze kinderen voelen zich meer GEZIEN, ook ik voel me stukken beter en het opvoeden gaat heel ontspannen, ik krijg er energie van. Chantal

Maandag een moeilijke beslissing moeten nemen. Zonder deze cursus begonnen te zijn had ik deze beslissing niet genomen. Super trots op mezelf al is het niet leuk. Het is in mijn belang en het belang van mijn gezin. Claudia

Ik vind het prachtig en het leest zo makkelijk. Het werkt bijna verslavend voor me om er steeds verder mee te gaan. Marjolein

De Online Cursus Bewust Opvoeden bevat 20 lessen plus een werkboek in PDF.

– Wijsheden van Bewust Opvoeden om niet te vergeten
– Ouders zijn mensen. Terug naar jouw essentie
– Je voedt een kind op met unieke eigenschappen
– Natuurlijk leiderschap, Egobewustzijn en Eenheidsbewustzijn
– Praktisch toepassen: hoe praat je tegen je kind?
– Elke ontwikkelingsfase van jouw kind vraagt iets anders van jou
– Praktisch toepassen: omgaan met de fouten van je kind
– Praktisch toepassen: liefdevol nee zeggen

…en nog veel meer!
Je volgt de cursus in je eigen tempo, ook vanaf mobiel!

TIJDELIJK slechts 32 euro!

Extra ondersteuning
Je ontvangt toegang tot de besloten Facebook groep waarin je je ervaringen kan delen en vragen kan stellen waar ik persoonlijk op reageer. Ook geef ik live trainingen in de groep.

In je eigen tempo!
De cursus is onderdeel van de Academie voor Bewust Opvoeden. Je behoudt toegang zolang deze blijft bestaan en kan de cursus zo vaak inkijken als je wilt.

Werkboek met opdrachten
De cursus is heel praktisch en door de opdrachten in het werkboek pas je het geleerde direct toe op jouw persoonlijke (gezins)situatie.
De cursus is ook heel goed te volgen vanaf mobiel.

Door op de knop “direct starten” te klikken, kom je in een beveiligde betaalomgeving. Na betaling ontvang je via Email je inloggegevens voor de digitale leeromgeving: de Academie voor Bewust Opvoeden.

Jouw investering voor de online cursus is TIJDELIJK slechts 32 euro! (normaal 64)

Je blijft voor onbepaalde tijd toegang houden tot de online leeromgeving; dit betekent dat je de cursus in eigen tempo kan volgen en deze altijd nog kan nalezen.