Mama waar gaat dit liedje eigenlijk over?”
“Over moedig zijn, en over dat je doorgaat, ook als het moeilijk wordt.”
Doe jij dat ook mama?”
“Ja lieverd.”

We zijn een voorbeeld voor onze kinderen. Kinderen leren van hoe wij in het leven staan. Zorgen we goed voor onszelf, houden we onvoorwaardelijk van onszelf, kunnen we ons kwetsbaar opstellen, en dragen we uit wie we in essentie zijn?

Wanneer je je bewust bent van deze voorbeeldrol, wil je het heel goed doen. Ik zeg altijd tegen mijn klanten: Wees vooral echt. Authentiek.

Kinderen voelen het aan wanneer je een rol speelt. Wanneer je een masker opzet. Wanneer je je sterk voordoet, maar van binnen breekt.

Wanneer je het ene laat zien maar jouw energie straalt iets anders uit, dan kan dat een gevoel van onveiligheid aanwakkeren. Kinderen kunnen gaan twijfelen aan hun gevoel en intuïtie. Hun voelssprieten staan immers wagenwijd open.

Wees echt. Deel je gevoel met je kinderen. Zeg het als je het even niet meer weet. Juist doordat jij het niet altijd bij elkaar hoeft te hebben, geef je je kind de ruimte om ook niet perfect te zijn. Om fouten te maken.

Op de momenten dat je wel lekker in je vel zit, ben je Krachtig. Liefdevol. Oordeelloos. Op deze manier laat je zien dat je het leven aan kan en ondanks tegenslagen door gaat.

Je kind leert van jou. In goede tijden, en slechte tijden.

Dinsdag 30 juni geef ik voor de 3de keer de Online masterclass Ouderschap en Energie. Een prachtige Class waarin ik je leer hoe je jouw energie inzet om de verbinding met je kinderen te versterken. Je leert dat je onbewust patronen over kan dragen die juist een averechts effect hebben. Je leert dat je je niet zoveel hoeft in te spannen wanneer jij de juiste energie uitstraalt.

Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie en om je aan te aanmelden.

Ik hoop je te zien!

Liefs,

Saskia

Online Masterclass Ouderschap en Energie
Jouw energie spreekt krachtiger dan woorden. Wanneer je dit concept gaat begrijpen, hoef je je veel minder in te spannen om een ander resultaat te bereiken in de omgang met je kinderen.
Info en Aanmelden: https://hetnieuwekind.nl/ouderschap-energie/