Kindercoach Huizen

Een andere kijk op kindercoaching

Je bent op zoek naar een kindercoach in Huizen? Lees gerust verder wat ik voor je kan betekenen.

Ouders gaan op zoek naar een kindercoach wanneer hun kind niet lekker in zijn vel zit, angsten heeft, onzeker is, leerproblemen heeft, of tegen andere problemen aanloopt.
Als kindercoach in Huizen help ik niet alleen kinderen, maar vooral ouders. Huh? Hoe zit dat dan?

Ouders zijn een heel belangrijke schakel als het gaat om het welzijn van hun kind(eren). Er is een onzichtbaar lijntje tussen ouder en kind, waardoor kinderen onbewust emoties, beperkende gevoelens, overtuigingen, stress en onrust van hun ouders oppikken. In mijn werk als kindercoach in Huizen heb ik dan ook mogen ervaren dat wanneer ouders dichterbij zichzelf komen en innerlijke balans toelaten, het met hun kinderen ook beter gaat. Je kan ook zeggen dat kinderen hun ouders spiegelen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder.

Het Nieuwe Kind


Het Nieuwe Kind – Kindercoach in Huizen

Effectief gebleken bij:

. huilbaby’s
. driftigheid, boosheid bij kinderen
. agressiviteit
. onzekerheid, faalangst
. piekeren, angsten
. bedplassen, onzindelijkheid
. slecht slapen
. slecht eten
. hechtingsstoornissen


Kindercoach Huizen: unieke werkwijze, zeer positieve resultaten

Bij mijn cliënten zie ik dat de verbinding met hun kinderen verbetert, de rust in huis weer terugkeert en verschillende gedragsproblemen van hun kinderen verminderen of zelfs verdwijnen.

Wil je meer weten over mijn aanpak en verschillende diensten? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Of kijk op de pagina Diensten en tarieven.

Een paar weken geleden heb ik een consult ontvangen van Saskia. Mijn zoontje was net 1 jaar geworden en het weinige slapen brak me op. Het was tijd om hier iets in te veranderen. Het consult heeft me heel veel inzicht gegeven in de situatie. Het liet me zien wat ik in mezelf kan veranderen zodat ons gezin beter gaat functioneren.
Saskia is liefdevol, duidelijk en motiverend. Ik voel me krachtiger en kan keuzes maken die mij dienen en daardoor ook mijn zoontje.
Dankjewel Saskia!

~ Merel