Diensten en Tarieven

Bestel direct!

Door de groei in mijn praktijk is het raadzaam om een gewenst consult of traject direct via deze webshop te bestellen. Je krijgt dan voorrang bij het inplannen van de afspraak. 

Wil je een coachingstraject bestaande uit meerdere losse consulten of een BewustzijnsCoachingTraject in termijnen betalen? Neem contact met me op via mail.

Wat mag ik voor je betekenen?

Oudercoaching (los consult)

Je wil inzicht in het uitdagende gedrag van je kind en bent nieuwsgierig naar de spiegel van je kind(eren). Je loopt ergens mee rond en wil daar verheldering over ontvangen. Of je bent cliënt en je komt voor een terugkomconsult.
In de praktijk of via Skype.

Duur: 60/75 minuten
Tarief: 80 euro

Spiegelboodschap Consult

Uniek bij Het Nieuwe Kind: het Spiegelboodschap Consult. In dit consult vertaal ik voor jou de spiegelboodschap van jouw kind en ontvang je tips en handvatten op maat.
Je ontvangt tevens toegang tot de online cursus bewust opvoeden.

Duur: 90 minuten
Tarief: 120 euro
Inclusief: online cursus bewust opvoeden

Access Bars voor kinderen tot 11 jr

Je (hoog)gevoelige kind is onrustig en zit veel in zijn hoofd. Het kan ook boos worden of emotioneel zijn. Je merkt dat je kind moeite heeft om te ontspannen en dat het rond blijft lopen met zorgjes. Je wil een veilige en ontspannen behandeling voor je kind.

Duur: 15-30 minuten
Tarief: 30 euro

Access Bars voor volwassenen

Je hebt behoefte aan meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je zoekt naar een manier om oude patronen los te laten en meer levensvreugde en bewustzijn in je leven toe te laten. Naast de zorg voor je kinderen je verantwoordelijke taak als ouder, heb je behoefte aan ontspanning en zelfzorg. Na een Access Bars behandeling voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gehad.

Duur: 90 minuten
Tarief: 80 euro

Online Cursus Bewust Opvoeden

Je wil zelfstandig en in je eigen tijd een online (opvoed)cursus volgen. Je leert oa over de spiegel van kinderen, bewust ouderschap, natuurlijk leiderschap en zelfzorg. Met praktische opdrachten en oefeningen en besloten Facebook groep.

Investering: 64 euro

Bewustzijnscoaching - traject

Dit coachingstraject van 8-10 weken verruimt jouw bewustzijn en leert je dichterbij jezelf te blijven. Je leert zelfliefde ontwikkelen en oude ballast loslaten zodat je je lichter voelt en met meer energie in het leven staat. Je mag ervan uitgaan dat jouw welzijn een positieve uitwerking op jouw kind(eren) heeft.

Duur: 6 à 7 sessies
Tarief: 80 euro per consult
Inclusief: online cursus bewust opvoeden