Diensten en Tarieven

Bestel direct!

Door de groei in mijn praktijk is het raadzaam om een gewenst consult of traject direct via deze webshop te bestellen. Je krijgt dan voorrang bij het inplannen van de afspraak. 

Wil je een coachingstraject bestaande uit meerdere losse consulten of een BewustzijnsCoachingTraject in termijnen betalen? Neem contact met me op via mail.

Wat mag ik voor je betekenen?

Oudercoaching via Skype (30 min)

Je hebt een kort lontje en vindt jezelf soms geen leuke ouder. Je zou het anders willen doen met je kinderen maar je weet niet hoe. Je kind vertoont uitdagend gedrag en je bent op zoek naar handvatten om hiermee om te gaan.

Duur: 30 minuten
Kosten: 40 euro

Oudercoaching (1 uur)

Je wil inzicht in het uitdagende gedrag van je kind en bent nieuwsgierig naar de spiegel van je kind(eren). Je loopt ergens mee rond en wil daar verheldering over ontvangen. Of je bent cliënt en je komt voor een terugkomconsult.
In de praktijk of via Skype.

Duur: 60 minuten
Kosten: 80 euro

Spiegelboodschap Consult

Uniek bij Het Nieuwe Kind: het Spiegelboodschap Consult. In een lang consult van 90 minuten vertaal ik voor jou de spiegelboodschap van jouw kind.
Je krijgt de online cursus bewust opvoeden erbij.

Duur: 90 minuten
Tarief: 120 euro
Inclusief: online cursus bewust opvoeden (twv 47 euro)

Access Bars voor kinderen tot 11 jr

Je (hoog)gevoelige kind is onrustig en zit veel in zijn hoofd. Het kan ook boos worden of emotioneel zijn. Je merkt dat je kind moeite heeft om te ontspannen en dat het rond blijft lopen met zorgjes. Je wil een veilige en ontspannen behandeling voor je kind.

Duur: 15-30 minuten
Kosten: 30 euro

Access Bars voor volwassenen

Je hebt behoefte aan meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je zoekt naar een manier om het verleden los te laten en meer levensvreugde en bewustzijn in je leven te creeeren. Na al het harde werken en je verantwoordelijke taak als ouder, heb je behoefte aan ontvangen en zelfzorg.

Duur: 60 minuten
Kosten: 65 euro

Online Cursus Bewust Opvoeden

Je wil zelfstandig en in je eigen tijd een online (opvoed)cursus volgen. Je leert oa over de spiegel van kinderen, bewust ouderschap, natuurlijk leiderschap en zelfzorg. Met praktische opdrachten en oefeningen en besloten Facebook groep.

Kosten: 47 euro

Bewustzijnscoaching - traject

Dit coachingstraject van 8-10 weken verruimt jouw bewustzijn en leert je dichterbij jezelf te blijven. Je leert zelfliefde ontwikkelen en oude ballast loslaten zodat je je lichter voelt en met meer energie in het leven staat.

Duur: 6 sessies
Kosten: 80 euro per consult
Inclusief: online cursus bewust opvoeden twv 47 euro

Oudercursus Spiegelkinderen

Je wil in een klein groepje leren over de spiegel van kinderen en bewust ouderschap. Je wil begrijpen waar het uitdagende gedrag van je kind vandaan komt. Je bent nieuwsgierig naar jouw patronen en beperkende overtuigingen en bereid om hier in groepsverband naar te kijken en van elkaar te leren.

Duur: 4 bijeenkomsten van 2 uur
Kosten: 127 euro
Inclusief: online cursus bewust opvoeden twv 47 euro

Interactieve lezing Happy Parents, Happy Kids

Zondag 23 juni 2019 bij Bewustzijnscentrum Bala van 14:00 tot 17:00

Duur: 3 uur
Kosten: 42 euro

Delen is lief!