Wat zeggen anderen over mij?

Elk coachingstraject is uniek. Elke behandeling is weer anders. Wat vaak wel overeenkomt, is dat mijn cliënten aangeven dat ze dichterbij hun eigen kern zijn gekomen. Dat ze zich weer energiek en vrij voelen en zo makkelijker kunnen omgaan met tegenslagen en uitdagingen van het leven.
Door de ruimte die vrij komt, staan ze bewuster in het leven en zijn ze vanzelf de ouder geworden die ze willen zijn.

Body Mind Release legt uit dat in de loop van de jaren je door allerlei externe invloeden langzaamaan je echte ik kwijtgeraakt kunt zijn. Dit was bij mij beslist het geval. Hier had ik last van. Het ging mij in allerlei aspecten van het leven steeds meer in de weg zitten. BMR coaching heeft geholpen dit te doorbreken. Dit proces is heel mooi om mee te maken. Je merkt dat je steeds beter in staat bent op een hele rustige manier met conflictsituaties om te gaan en voor jezelf te kiezen.

Johan

Wij hebben Saskia uitgenodigd om bij ons (Peuterschool ‘t Startblok in Huizen) een ouderavond te verzorgen. Het werd een prachtige avond vol met herkenbare thema’s. Ouders vonden veel herkenning ook bij elkaar. Een echte aanrader! Dank je wel Saskia.

Eva

Mij heeft het zelfbewuster gemaakt en vooral gezorgd dat ik daardoor meer in mijn eigen kracht kon komen. Vanuit mijn eigen kracht kan ik wél voor mezelf opkomen en grenzen duidelijk maken, ook wetende dat ik mijn dochter hierdoor meegeef dat ik (en dus ook zij!) belangrijk is. Zodat zij dit in haar leven mee kan nemen.

Dankjewel Saskia, wat ik geleerd heb in die 6 à 7 weken neem ik voor altijd mee.
Sandy

Ik heb weer rust, ik kan weer helemaal uitademen en ontspannen, het contact met mijn zoon is terug!
Ik heb weer kracht om met tegenvallen om te gaan en los te laten, niet alleen de dingen die met opvoeden te maken hebben maar ook persoonlijke tegenvallen, en weer met open ogen vooruit te kijken en voelen en genieten van het nu.

Laura

Ik was redelijk wanhopig met betrekking tot het opvoeden van mijn twee zoontjes. Toen ik op mijn zoektocht naar ‘hoe nu verder’ een interview zag met Saskia, was ik er gelijk van overtuigd dat ik met haar contact wilde zoeken. Zo gezegd zo gedaan. Het was een pittige weg die ik te gaan had, maar ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet! Ik dacht dat de oplossing was om al die opvoedboeken te lezen, dat daar het verlossende antwoord lag. Maar nee zeker niet. Ik heb geleerd om weer in mijn eigen kracht te gaan staan en lief te zijn voor mezelf. De verbinding met mijn kinderen is daardoor weer terug. Dit is zo’n fijn gevoel!

Een mama

Ik kan de oudercursus spiegelkinderen warm aanbevelen. Gaaf om je kinderen zien groeien door werken aan jezelf. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb gehad tot nu toe. Met dank aan de trainer Saskia Markestein en mijn medestudenten.

Pernille

Delen is lief!