Meditaties voor kinderen

Meditatie voor kinderen én hun ouders: hier lees je wat het voor je gezin kan doen!

Het ouderschap is een prachtige maar ook een uitdagende taak. Daarom is het fijn als je af en toe rustmomenten kunt inbouwen. Momenten waarop je jezelf weer oplaadt en je er vanuit overvloed en liefde kunt zijn voor je kind.

Meditaties kunnen je hierbij helpen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mediteren heel veel voordelen heeft. Zo versterkt het je immuunsysteem, kan het depressies en stress verminderen en verhoogt meditatie het gevoel van verbondenheid.

Mijn collegacoach en Energy Healer Sabrina van Dijk van Gevoelig Kind heeft prachtige breinmeditaties samengesteld voor ouder en kind. Deze meditaties voor kinderen en hun ouders zijn krachtige luistertrainingen op bijzondere breinmuziek waardoor je op korte termijn positieve veranderingen zult gaan ervaren.

Ik gebruik deze online meditaties voor mijzelf en mijn kinderen en ben zeer enthousiast over het effect! Diepe ontspanning, beter slapen na een dag vol prikkels en mijn jongste zoon heeft ervan geleerd om dichter bij zichzelf te blijven.

Dat moet ik dus met je delen want dat gun ik jou en je kind natuurlijk ook!

Direct bestellen? Klik hier >>>

meditaties voor kinderenWat maakt deze meditaties voor kinderen en voor ouders nou zo bijzonder? Het zijn geen normale meditaties die je overal op internet kunt vinden. Door het helende verhaal, de prachtige stem van Sabrina en de klanken van zogenaamde binaural beat muziek in Thetafrequentie zal je tijdens het luisteren worden meegevoerd naar een staat van totale ontspannenheid van lichaam en geest waardoor stress verdwijnt en je je weer rustig en kalm zult voelen.

Normaliter functioneren onze hersenen overdag in Beta frequentie (16-30 trillingen per seconde), een staat van zijn waar ons brein continu alert is en druk bezig met het verwerken van informatie…iets waar ze ongemerkt mee door kunnen gaan en tot veel stress kan leiden (zeker als je heel gevoelig bent zoals ik en mijn jongens;-)) tenzij wij heel bewust kiezen voor het inlassen van rust en ontspanning.Direct

Tijdens het luisteren naar de breinmeditaties worden de hersengolven verlaagd naar de Theta frequentie (4-8 trillingen per seconde) waardoor je brein in een diepe meditatieve toestand geraakt en je onderbewuste (daar waar verandering van belemmerende overtuigingen plaatsvindt) ontvankelijk wordt voor positieve suggestie waardoor je je brein als het ware zonder moeite traint om nieuw gedrag te ontwikkelen. Klinkt ongelooflijk hè, maar het werkt echt!

Voor kinderen is er De Regenboogtrap en De Piekerballon, 2 prachtige breinmeditaties voor gevoelige kinderen die ervoor zorgen dat ze tot rust komen en oefeningen aangereikt krijgen waardoor zij van binnen uit leren om te gaan met hun gevoeligheid en emoties en zo meer zelfvertrouwen, ik-kracht en balans ontwikkelen.

Voor ouders is er Ontspannen Opvoeden, die erop gericht is een beter contact met jezelf en je kind te gaan ervaren en de verbinding te herstellen. Via een helende mediamieke familie opstelling word je energie opgeschoond en de gezinsband verstrekt waardoor de harmonie kan terugkeren in het gezin.

De meditaties worden aangeboden op de website van Gevoelig Kind.