eBook “7 stappen naar gedragsverandering bij je kind”

Saskia Markestein, Het Nieuwe Kind

Gratis eBook boordevol inzichten,
tips en handvaten voor gedragsverandering bij je kind.

Wat vertelt het gedrag van jouw kind?

We dragen als volwassenen allemaal een rugzakje met bagage met ons mee. In dit rugzakje zitten beperkende overtuigingen, negatieve gedachten, trauma’s, maar ook ideeën en meningen die niet van ons zijn. Deze zijn ons opgelegd door onze ouders, opvoeders, school, en de omgeving waarin we zijn opgegroeid. Door los te komen van deze “innerlijke stemmen” van anderen, kom je dichterbij jouw kern, jouw authenticiteit, en ga je meer luisteren naar jouw eigen stem.

Jouw kind spiegelt het stuk waar jij nog “werk” te doen hebt. Waar jij je aan ergert bij jouw kind, is een uitnodiging om te gaan onderzoeken welke patronen en overtuigingen JIJ bij je draagt en hoe je dit (onbewust) op je kind overbrengt. Dit uit zich bij kinderen in “probleem”gedrag zoals onzekerheid, faalangst, niet luisteren, driftbuien, slecht eten, niet goed slapen, niet alleen kunnen spelen, claimgedrag en ga zo maar door.

Door je bewust te worden van jouw emotionele bagage, haal je een groot deel bij jouw kind weg en kan jouw kind weer kind zijn.

Het eBook beschrijft hoe de spiegel van jouw kind werkt, en wat je kan doen om je hier bewust van te worden. Vraag het direct aan: het zit boordevol inzichten, tips en handvaten voor gedragsverandering bij je kind. Je zal merken dat jij meer rust gaat ervaren, en dit heeft direct invloed op jouw kind en de rest van het gezin.

[activecampaign form=6]

 Door het eBook te downloaden, schrijf je je in voor de mailing list van Het Nieuwe Kind.
Je kan je uiteraard op elk moment weer uitschrijven.