Inspiratie, Verbinding, Verdieping, Uitwisselen, Leren en Groeien

Ben je enthousiast over De volmaakte ouder en wil je over de inhoud praten met andere ouders en de auteur van het boek? Of heb je het boek nog niet aangeschaft maar wil je direct gebruik maken van de introductie-aanbieding? Lees in beide gevallen maar even verder.

De boekclub is voor de volmaakte ouder die wil leren, ontdekken, zich wil laten inspireren en het fijn vindt om verhalen van andere ouders te horen. De ouder die het soms gewoon even niet weet en het fijn vindt om tips of andere inzichten te ontvangen. Of om gewoon even te horen dat hij of zij niet de enige is die het ouderschap retemoeielijk vindt. 

Hoe werkt de boekclub?

1. Er zijn 2 online bijeenkomsten per maand. De dagen wisselen zich af maar het is in principe altijd op een doordeweekse avond (start rond 20 uur). Je beslist zelf of je aan beiden bijeenkomsten deelneemt of niet.
2. Er is een Telegramgroep voor het uitwisselen van informatie, om vragen te stellen of om je verhaal kwijt te kunnen. Ook zal de auteur zelf inspiratie delen in de groep.
3. Je krijgt 15% korting op het boek De volmaakte ouder (ook als je het boek al hebt en het cadeau wil doen)
4. Je krijgt 15% korting op alle producten van Het Nieuwe Kind, zolang je meedoet aan de boekclub
5. Je doet minimaal twee maanden mee, daarna is het op elk moment opzegbaar. Je kan op elk moment instappen, de eerste maand gaat vanaf dat moment in.

Deelname: 15 euro per maand

Je kan nu gebruik maken van de introductiekorting en kiezen uit:
Twee maanden boekclub: 25 euro in plaats van 30 euro
Boek plus twee maanden boekclub: 44 euro in plaats van 52,99

Boekclub De volmaakte ouder

2 online bijeenkomsten per maand 
Telegram groep
15% korting op het boek
15% korting op alle producten van Het Nieuwe Kind

Deelname 15 euro per maand*

*minimaal twee maanden, daarna opzeggen wanneer je wilt. Je kan op elk moment instappen, de eerste maand gaat vanaf dat moment in.