Loslaten is worden wie je werkelijk bent. Body Mind Release werkt!

Body Mind Release is een methode die jou kan helpen om je emotionele en fysieke ballast los te laten. Hoe dit werkt, en welke impact dit heeft op je gezin, lees je hier.

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Denk bij deze ballast aan: verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Deze ballast BEPAALT direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven en welke – erfelijke – ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven? Ook deze kun jij zelf weer TERUGHALEN. Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan.

BODY MIND RELEASE is een LOSLAAT EN OPBOUWMETHODE ontwikkeld door Hans de Waard waarmee jij onder begeleiding jouw ballast ZELSTANDIG en gericht leert LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN.

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in één keer. Dit is een proces van vier tot zes weken waarbij je dagelijks een paar minuten gericht met jezelf aan de slag gaat.

 

Wat mag jij verwachten van Body Mind Release?
Het logische resultaat wat jij van een Body Mind Release traject mag verwachten is meer energie, fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, kunt weer genieten voelt je minder afhankelijk van anderen. Na een paar dagen zelfstandig aan de slag merk je al een duidelijke positieve verbetering van jouw klachten. Doordat jij hierdoor mede de innerlijke oorzaak van stress aanpakt, herstelt de doorbloeding van jouw organen en verbetert jouw immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

Ik werk met de Body Mind Release methode in combinatie met het spiegelprincipe van PresentChild.
Hoe dit eruit ziet voor ouders, lees je hier.

 

Lees hieronder de reactie van een cliënt:

BMR leert je om terug te keren naar wie je werkelijk diep van binnen bent. BMR legt uit dat in de loop van de jaren je door allerlei externe invloeden langzaamaan je echte ik kwijtgeraakt kunt zijn. Dit was bij mij beslist het geval. Hier had ik last van. Het ging mij in allerlei aspecten van het leven steeds meer in de weg zitten. BMR coaching heeft geholpen dit te doorbreken. Dit proces is heel mooi om mee te maken. Je merkt dat je steeds beter in staat bent op een hele rustige manier met conflictsituaties om te gaan en voor jezelf te kiezen. Dit is een proces wat eigenlijk als vanzelf gaat. Waar je eerst bang bent dat het je nooit zal lukken dicht bij je eigen identiteit te blijven en voor jezelf te kiezen, gaat dit na korte tijd bijna vanzelf. Op een rustige en kalme manier, zonder de verwachte hevige conflicten die je dacht tegen te gaan komen. Het is een van de beste coaching-trajecten die ik doorlopen heb.

Over Saskia:
Saskia is heel goed in staat je in het gedachtengoed van BMR mee te nemen. Ze legt het proces goed uit, luistert echt naar je, kan goed de slag maken naar de praktijk, maar ze houdt je ook een spiegel voor en helpt je de eigen weerstanden te doorbreken. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ga beslist nog voor een paar onderhoud-sessies met haar afspreken.
~ Johan

 

Ook Laura (42) vond zichzelf terug door Body Mind Release.
Hoe dit voor haar uitpakte en hoe ze de verbinding met haar kind hierdoor versterkte, lees je hier.