Wat is Access Bars®?


Access Bars®
is in Nederland in grote opkomst. Dat is niet zo verwonderlijk, want Access Bars® is een prachtige behandeling voor iedereen, van baby’s tot volwassenen. De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen. Vergelijk het met een harde schijf waar alles op wordt opgeslagen waar je in je leven mee te maken krijgt. Als je een Access Bars® behandeling krijgt, oftewel je bars laat nalopen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Tijdens een Access Bars® behandeling raakt een practitioner de 32 punten op je hoofd zachtjes aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt, los te kunnen laten.

Je begrijpt dat een harde schijf vol negatieve en belastende programmeringen jou geen fijn gevoel geeft. Access Bars® kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je leven. Waarom is het voor veel mensen moeilijk om te veranderen of om vooruit te gaan? Dat heeft te maken met teleurstellingen en afwijzing. Iedere keer als er iets gebeurt in je leven wat niet zo prettig is, dan koppelen we daar een oordeel aan. Zo ontstaat een overtuiging. Als wij in onze kindertijd herhaaldelijk hoorden wat we allemaal niet goed deden, dan is onze harde schijf geprogrammeerd met de overtuiging “Ik ben niet goed genoeg”. Deze overtuiging zit zo diep, dat maar liefst 95% van jouw handelen gebaseerd is op die overtuiging. Je zal dus minder snel stappen zetten richting iets nieuws omdat je bang bent dat je niet goed genoeg bent.

Alles wat jou tegenhoudt om te stralen in dit leven, zijn opgedane blokkades en beperkende overtuigingen. Er is namelijk vele meer mogelijk dan je denkt, mits je je hart open kan zetten en vrij bent om alles te ontvangen wat het leven jou te bieden heeft. Want daar gaat het bij veel mensen om: durven en kunnen ontvangen.

De Bars gaat over het lichaam leren om te ontvangen. Ergens in je leven heb je de keuze gemaakt dat je het niet waard was om liefde te ontvangen, om in overvloed te leven of om simpelweg gelukkig te zijn met wie je bent. Access Bars® helpt je om al deze oordelen over jezelf los te laten. Het fijne is dat je er niks voor hoeft te doen: je mag lekker liggen of zitten en de Acces Bars® practitioner raakt de 32 punten aan op je hoofd waardoor je je direct heerlijk ontspannen voelt.

Ook inzetbaar bij fysieke klachten
Er is wetenschappelijk aangetoond dat de hersengolven daadwerkelijk vertragen tijdens een Access Bars® behandeling naar Theta. In deze staat voel je je heerlijk ontspannen en worden gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd toegankelijk. De wetenschap laat ook zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat doen, verlicht dat het effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam weer in balans brengt.

Access Bars® behandelingen
Ik geef Access Bars® behandelingen in mijn praktijk Het Nieuwe Kind in Huizen, het Gooi (Business Centrum Huizen)
Meer over de behandelingen: klik hier

Wil je de Access Bars® zelf leren geven? Na de officiële Access Bars® Class kan je zelf Access Bars® behandelingen geven en heb je verschillende tools van Access Consciousness geleerd. De trainingen worden gegeven op verschillende data en locaties. Bekijk de pagina voor meer informatie.