Access Bars®

Ontdek het eenvoudige lichaamsproces wat je leven kan veranderen

Wat is Access Bars®

Access Bars® is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.
Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Vandaag de dag wordt Access Bars® in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Access Bars® verruimt het bewustzijn 

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars® sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden. Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt?
Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. 

Als je verstand eenmaal uit de weg is, ben jij vrij om te spelen.

Wat een fijne access bars behandeling heb ik ontvangen van Saskia! Ik voelde me erna helemaal licht in mijn hoofd en heel ontspannen. Het is net of ik minder “vindt” van de dingen die gebeuren. Wat een rust!
Saskia straalt rust uit en de sfeer in de ruimte is heel prettig. Ik kom zeker nog eens terug voor een behandeling.

~ Wendy

Voor welke klachten kan je een Access Bars® Behandeling inzetten?

 

Een Access Bars® behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

 • depressie
 • psychische klachten
 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • lichamelijke (pijn) klachten
 • hypersensitiviteit
 • betere concentratie
 • helderder in het hoofd
 • beter bij jezelf blijven
 • betere leerprestaties
 • stress verminderend
 • immuunsysteem versterkend
 • verbetert de relatie met jezelf en anderen
 • een positievere houding ten opzichte van het leven

In het ergste geval voel je je na een Bars Sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.

Een Access Bars® Behandeling kost 65 Euro voor 60 minuten.
Access Bars Behandelingen voor kinderen: klik hier.  

Wat als jij bereid zou zijn
om jezelf te koesteren
en zorgzaam te zijn voor jou?

Access Consciousness: toegang tot bewustzijn

Access Consciousness gaat over de bevrijding van polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, emoties en emoties. Als we vanuit eindigheid functioneren, kiezen we ervoor om weinig keuze en beperkte mogelijkheden te hebben.
Access Bars is de basis van Access Consiousness. 

Bewustzijn is het vermogen om elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – grootser dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je je kunt voorstellen.

Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? Wat als je deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?

Quote van Gary Douglas.

 

Hoe werkt Access Bars® 

 

Tijdens een Access Bars® Behandeling vertragen daadwerkelijk de hersengolven naar Theta. In deze staat voel je je heerlijk ontspannen en worden gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd toegankelijk. Je wordt werkelijk meer aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft geen weerslag meer te hebben op de toekomst. Als je je Bars laat nalopen, verander je letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Een Access Bars Behandeling kost 65 Euro voor 60 minuten. Access Bars Behandelingen voor kinderen: klik hier

Wil je de Access Bars Behandeling combineren met LifeCoaching, stuur me dan even een mail via het contactformulier.

Een Access Bars Behandeling gebeurt liggend, zodat je heerlijk ontspannen kunt ontvangen.

Mijn praktijk in Huizen (het Gooi) 

Ik geef Access Bars® behandelingen voor volwassenen en kinderen in mijn praktijk bij Bewustzijnscentrum Bala in Huizen. Een combinatie met BewustzijnsCoaching is mogelijk. Het fijne van Access Bars® is dat je niks hoeft te doen, maar er toch heel veel voor je kan veranderen. 

Hoeveel verandering wil jij zijn?

Wees welkom!

Love, Saskia

Delen is lief!