Access Bars™ voor kinderen

in een druk koppie van een (HOOGGEVOELIG) kind gaat zoveel om...ACCESS BARS GEEFT RUST, ONTSPANNING en meer zelfvertrouwen.

Wat is Access Bars ™ 

 

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Lees hier  meer over Access Bars Behandelingen voor volwassenen >> 

Kinderen hebben heel veel baat bij een Access Bars Behandeling. Veel kinderen zijn druk in hun hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Wat als we onze kinderen op een simpele en veilige manier kunnen helpen om meer rust in hoofd en lijf te ervaren?

 

“Onze dochter had erg veel moeite met de hoeveelheid aan prikkels die zij te verwerken kreeg op school. Ik kreeg dagelijks een heel boos en zelfs agressief kind mee naar huis. Ze kon haar boosheid niet zelf doseren… gelukkig heb ik van Saskia al veel bewuste ouderschap-skills mogen leren om hiermee om te gaan, maar ik wilde zo graag voor haar wat meer rust in dat kleine koppie bomvol prikkels.
Saskia heeft haar 2 bars behandelingen gegeven en ik merk een wereld van verschil. Ze komt natuurlijk nog steeds moe uit school, maar in plaats van de extreem boze buien zegt ze nu “Mama ik wil graag even op de bank liggen thuis.”
~ Whitney


Waar kan een Access Bars voor kinderen bij helpen? Een Access Bars behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren.

  • Spanning
  • vermoeidheid
  • Slapeloosheid
  • Lichamelijke (pijn) klachten
  • Hypersensitiviteit
  • Betere concentratie
  • Helderder in het hoofd
  • Beter bij jezelf blijven
  • Betere leerprestaties
  • Immuunsysteem versterkend

Tijdens een Access Bars sessie worden 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Bij kinderen tot 11 jaar duurt een sessie 20 tot 30 minuten.  Omdat ik de tijd neem voor elk kind om zich op zijn gemak te voelen, mag je er de eerste keer 45 minuten voor uit trekken.

Een bars sessie voor kinderen kost 30 Euro.
Komt je kind vaker terug voor een bars sessie dan gelden andere tarieven. Informeer hier gerust naar.

Je mag ook samen met je kind komen (samen bars ontvangen): graag even in overleg.

“Ik vroeg aan mijn dochter hoe gaat het met Sarah? “Ja mama dat weet ik niet zo goed hoor… ik moet van de toverpuntjes-mevrouw alleen op mijzelf letten!” 


Ik heb altijd een kort gesprekje met het kind, waarin ik het kind wat handvatten meegeef om dicht bij zichzelf te blijven. Ook spreek ik over “toverpuntjes” bij heel jonge kinderen. Het is toch ook toveren als je door punten op het hoofd aan te raken, jezelf weer lekkerder voelt?