Access Bars™ voor kinderen

in een druk koppie van een (HOOGGEVOELIG) kind gaat zoveel om...ACCESS BARS GEEFT RUST, ONTSPANNING en meer zelfvertrouwen.

Wat is Access Bars ™ 

 

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Lees hier  meer over Access Bars Behandelingen voor volwassenen >> 

Kinderen hebben heel veel baat bij een Access Bars Behandeling. Veel kinderen zijn druk in hun hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Wat als we onze kinderen op een simpele en veilige manier kunnen helpen om meer rust in hoofd en lijf te ervaren?

 

“Onze dochter had erg veel moeite met de hoeveelheid aan prikkels die zij te verwerken kreeg op school. Ik kreeg dagelijks een heel boos en zelfs agressief kind mee naar huis. Ze kon haar boosheid niet zelf doseren… gelukkig heb ik van Saskia al veel bewuste ouderschap-skills mogen leren om hiermee om te gaan, maar ik wilde zo graag voor haar wat meer rust in dat kleine koppie bomvol prikkels.
Saskia heeft haar 2 bars behandelingen gegeven en ik merk een wereld van verschil. Ze komt natuurlijk nog steeds moe uit school, maar in plaats van de extreem boze buien zegt ze nu “Mama ik wil graag even op de bank liggen thuis.”
~ Whitney


Waar kan een Access Bars voor kinderen bij helpen? Een Access Bars behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren.

  • Spanning
  • vermoeidheid
  • Slapeloosheid
  • Lichamelijke (pijn) klachten
  • Hypersensitiviteit
  • Betere concentratie
  • Helderder in het hoofd
  • Beter bij jezelf blijven
  • Betere leerprestaties
  • Immuunsysteem versterkend

 Op dit moment geef ik geen Access Bars behandelingen aan kinderen. Mijn visie is dat de Bars het beste gegeven kunnen worden door (een van) de ouders zelf. 

Als je als ouder zelf leert de Bars te geven, kan je je kind op ieder gewenst moment laten ontspannen. Ook bevordert deze manier van aanraken de verbinding tussen ouder en kind. 

Wil je deze prachtige tool in jouw toolbox stoppen? Er zijn regelmatig trainingen te volgen. Kijk hier voor meer informatie.